Българските граждани са изключително притеснени от покачващите се цени. Това

...
Българските граждани са изключително притеснени от покачващите се цени. Това
Коментари Харесай

Деница Сачева: ГЕРБ няма да клати правителството, то само ще се дестабилизира

Българските жители са извънредно обезпокоени от покачващите се цени. Това мнение изрази пред Българска национална телевизия депутатът Деница Сачева, обществен министър в последното държавно управление на ГЕРБ. Тя увери, че предложенията на опозицията не се вкарват в дневния ред на Народното събрание с процедурни хватки . От коментара й стана ясно, че ГЕРБ не се опасява да е в съпротива.

Този бюджет стъпва върху неверна прогноза , безапелационна бе Сачева, а обществените заплащания като дял са по-малко. Мерките, които в този момент се предложили, са наследени от ГЕРБ и новото държавно управление не е измислило нищо ново. През предходната 2021 година 25% повече компании са премахнати по отношение на 2020.

На въпрос за какво точно ГЕРБ упорстват сега за обезщетения за цените на електрическата енергия за общини и манастири да вземем за пример, макар че тъкмо по време на тяхното държавно управление те са минали на свободния пазар, Сачева изясни, че предходното постоянно държавно управление е нямало избор с изключение на да извади небитовите консуматори на свободния пазар . В противоположен случай страната ни е била застрашена от евросанкции. В момента от ГЕРБ считат обаче, че новата власт с обещаните инспекции на АДФИ в действителност заплашва кметовете , които не се подчиняват на новата власт.

Като следващия балон тя дефинира поръчката на ръководещите за нулева корупция .

Опозицията няма да дестабилизира държавното управление, то единствено ще се дестабилизир а, счита още Деница Сачева. По думите й властта не се оправя със здравната рецесия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР