Българските граждани, които планират да пътуват до Република Словения през

...
Българските граждани, които планират да пътуват до Република Словения през
Коментари Харесай

МВнР с предупреждение към всички, които ще пътуват до Словения

Българските жители, които възнамеряват да пътуват до Република Словения през идващите дни, да ревизират постоянно обстановката в страната и пътните условия, защото те могат да се влошат доста бързо, предизвестяват от Министерството на външните работи.
Прочетете още
Метеорологичните условия в цялата страна са тежки - проливни дъждове, наводнения, преливане на реки и нарушавания на пътната инфраструктура, оповестяват от Ситуационния център към Министерство на външните работи базирайки се на информация от външното министерство на Словения.

Очаква се през идващите дни дъждовете да продължат, като тук-там могат да бъдат интензивни.
Поради голямото влияние на естественото злополучие е издадено общо предизвестие, уведомяващо локалните и непознати жители да се въздържат от достъп до засегнатите и застрашени региони. Чуждите жители, понастоящем пребиваващи в страната, са помолени неотложно да изоставен рисковите зони, изключително тези към реки и други водни басейни.

При потребност от подпомагане българските жители могат да се обръщат към Посолство на Република България в Република Словения.

Словенският институт за околната среда разгласи червен код за превалявания в по-голямата част на Словения, през днешния ден откакто дъждовете провокираха преливането на някои реки и наводнения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР