Българските граждани дадоха своята оценка за тези избори и искам

...
Българските граждани дадоха своята оценка за тези избори и искам
Коментари Харесай

Радев към партиите: Не е толкова страшно, България има нужда от парламент и кабинет

Българските жители дадоха своята оценка за тези избори и желая да им благодаря, това съобщи пред медиите президентът Румен Радев по време на визитата си в Малта.

" Но и тези избори не съумяха да пречупят наклонността за отчуждаване от партиите и от властта. Тези избори не дадоха опция на никоя партия да ръководи сама, не дадоха опция и за елементарно образуване на коалиция. Това е явен знак, че хората чакат разговор, съгласие, разсъдък и намиране на общи решения. България има потребност от работещ парламент и стабилно, постоянно държавно управление ", уточни Радев. 

" По-тревожното е, че зад издигането на червени линии след изборите и търсенето на всевъзможни аргументи за отвод от коалиция, издават страха на партиите да поемат отговорност за ръководството през зимата ", добави президентът и се обърна към партиите: " Не е чак толкоз ужасно, единствено за 2 месеца служебното държавно управление построи една постоянна основа, от която идващото постоянно държавно управление би трябвало да може да преведе страната през зимата без особени усложнения ".

Очаквайте още детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР