Българските гимнастички със силно начало на Световното първенствоТрите ни представителки

...
Българските гимнастички със силно начало на Световното първенствоТрите ни представителки
Коментари Харесай

Българските гимнастички със силно начало на Световното първенство

Българските гимнастички със мощно начало на Световното състезание
Трите ни представителки в самостоятелните дисциплини - Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова, се показаха мощно в първия ден на квалификациите на Световното състезание по художествена гимнастика, което стартира през днешния ден в София.

В първия ден в зала "Арена Армеец" българките трябваше да изпълнят своите съчетания с обръч, като най-силна на килима бе Калейн, която извърши чудесно доста сложното си комбиниране и получи оценка 19.050, с което се подреди втора на обръч, само зад украинката Влада Николченко с 19.850. Катрин Тасева реализира резултат 18.850, с което остана трета, а Владинова получи 10.200 за компликация и 8.500 за осъществяване и с 18.700 зае петата позиция. Силната игра на нашите им обезпечи и второ място в отборно класиране с 56.600, като на върха за момента с рускините, които окупираха първите три позиции на топка и имат общ резултат 60.450.

Утре родните грации ще преминат и квалификации на топка денем, а вечерта са финалите в двете дисциплините - от 20:00 часа на обръч и 35 минути по-късно на топка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР