Българските борци в класическия стил загубиха шансове за златни отличия

...
Българските борци в класическия стил загубиха шансове за златни отличия
Коментари Харесай

Българските кадети загубиха шансове за златни медали на европейското по класическа борба

Българските борци в класическия жанр изгубиха шансове за златни оценки на европейското състезание до 17 години, откакто и състезателите във втория ден не съумяха да стигнат до полуфиналите в Тирана.

Нещо повече, с едно изключение в лицето на Калоян Иванов, останалите от днешната сесия няма по какъв начин да стигнат даже и до спомагателните битки (репешажи) за бронзови медали.

Калоян Иванов записа единствената победа на 45 кг, откакто надделя албанеца и представител на домакините Ригелс Тафа с 8:0. На четвъртфиналите обаче българският национал отстъпи със същия резултат на Рустем Абациев, който се състезава като безпристрастен състезател. Руснакът може да изтегли Иванов на репешаж при триумф на полуфиналите довечера.

Останалите четирима българи в днешния ден Живко Хинков (51 кг), Кристиян Миленков (60), Сергей Стоев (71) и Радослав Василев (92)- отпадат, защото отстранилите ги в първия кръг противници в техните категории не стигнаха доста по-далече. Така българските гении в битката (класически стил) няма по какъв начин да се надяват на евакуиране в репешажите за бронзов орден.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР