Български звезди споделят своите причини да изберат България като част

...
Български звезди споделят своите причини да изберат България като част
Коментари Харесай

Защо българските звезди избират България?

Български звезди споделят своите аргументи да изберат България като част от акцията „ Твоите 25 аргументи да избереш България “ на водещата консултантска компания PwC България. Проектът цели да поддържа младежите, решили да се развиват у нас.

Близо 1300 български студенти към този момент изпратиха своите есета на тематика „ Моите 25 аргументи да избера България “ и обявиха мотивацията си за сполучлива кариера в родната страна. На 1 март ще станат ясни и 25-те студенти спечелили, които ще получат едногодишни стипендии по 6000 лева, стажове в влиятелни компания и менторство, обезпечени от водещи български и интернационалните компании сътрудници на плана. Кампанията се реализира под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и със съдействието на Министерство на образованието и науката.

Зад концепцията за триумф в България застават и някои от най-популярните звезди у нас – певиците Михаела Филева и Преслава Пейчева, актьорите Силвия Петкова, Симона Халачева, Калин Врачански, Асен Блатечки, Дария Симеонова, някогашният капитан на националния тим по волейбол Владо Николов, TВ водещите Ива Дойчинова, Ники Кънчев, Мира Добрева, Георги Любенов, Спас Кьосев, Надя Обретенова, Радина Червенова и други

Каква е мотивацията им да останат и да се развиват у нас – вижте в поредицата материали, които подготвихме:

Силвия Петкова избира България, защото…

вижда, че „ от ден на ден хора мислят освен по какъв начин да печелят на непознат тил, ами да дават, да способстват с каквото могат, с цел да живеем в една европейска културна столица, където ценим и пазим даденостите си. Избирам България, тъй като има какво да се поправя и то е в наши ръце. “ Известната актриса добавя, че в случай че всяка вечер, когато е на сцената, съумява да въодушеви най-малко един човек, това е задоволителна причина да избере България. А към нея прибавя и „ софийските павета, кресненските дефилета, крайбрежните градчета и планинските дървета “

Владо Николов избира България, защото…

„ в България има ужасно доста благоприятни условия за развиване и работа “. Волейболната легенда Владо Николов е действителният образец, че сполучлив и упорит човек може да избере да живее и да се развива в България. След като някогашният капитан на националния волейболен тим работи 15 години в чужбина, той въпреки всичко взема решение да се прибере в родната страна дружно с цялото си семейство.

Мира Добрева избира България, защото…

има вяра, че „ с младите страната ни е скъпа! “ – те са шансът на света – „ неговата хубост, зарево, вяра и очакване “. Според известната телевизионна водеща младите заслужават поддръжката на родния бизнес, тъй като както се споделя в остарялата българска приказка: „ Помогни на кадърния, некадърният и самичък ще се оправи “.

Повече информация за самодейността „ Твоите 25 аргументи да избереш България “ и за известните персони, които я поддържат, можете да намерите на официалния уеб страница, както и във Facebook и LinkedIn профилите на PwC България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР