Български възход“ стана поредната партия у нас, която си позволи

...
Български възход“ стана поредната партия у нас, която си позволи
Коментари Харесай

От „Български възход“ в Бургас използваха Баба Марта за политическа агитация

„ Български напредък “ стана следващата партия у нас, която си разреши да употребява български празник за свои персонални ползи. От централата на партията в Бургас честитиха Баба Марта на българите със фотография на мартеница , над която гордо стои пластмасова значка с логото на „ Български напредък “ . Това се случва единствено месец преди предварителните парламентарни избори, които ще се проведат на 2 април.

Действието бе възприето като насмешка и корист с празника и българските обичаи. Историята сочи, че сходни актове на политическите сили у нас по-скоро отблъскват гласоподавателите . В сложните времена на финансова рецесия хората чакат от политиците градивни оферти за решения на проблеми, а не да бъдат заливани с евтина реклама , направена на гърба на българските традиции. 

 Мартеници на ГЕРБ
Мартеници на ГЕРБ. Снимка: Фейсбук

Преди няколко години в сходен скандал се забъркаха и от ГЕРБ. Тогава те раздаваха обичайни мартенички за ръка , увити към картончета с цветовете, логото и посланията на партията . Тогава болшинството от българите още веднъж остана възмутено, само че това очевидно не е попречило на Политическа партия „ Български напредък “ да последва отрицателния образец на сътрудниците си. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР