Български политици са получавали големи комисионни за построяването на газопровода

...
Български политици са получавали големи комисионни за построяването на газопровода
Коментари Харесай

Гешев: Български политици са получавали „тлъсти комисионни“ за строежа на Южен поток

Български политици са получавали огромни комисионни за построяването на газопровода „ Южен поток “. Това написа във страницата си във Facebook, някогашният основен прокурор Иван Гешев.

Според Гешев Украйна е жертвата в спора с Русия.
„ За първи път след Втората международна война в Европа – и то до границите на България – се води пълномащабна война. Ясно е, че агресор е режимът на Путин, а Украйна е жертва. Но най-важно от всичко е българският народен интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не непознати страни, които и да са те “, написа във Facebook Гешев.
Гешев акцентира, че единствено той е заречен да арестува съветският президент Владимир Путин:
„ Сред новите дейни борци против путинизма разпознах тези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток против тлъсти комисионни. Аз единствен дадох обещание да задържам Путин, в случай че стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски. Тези хора са на първо място лицемери и отцеругатели – те не са откровени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, който са трансформирали в пленник на персоналното си оцеляване и в жертва на техните обири “, написа още Гешев.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР