Български камиони са блокирани на гранцата Капъкуле в Турция. За

...
Български камиони са блокирани на гранцата Капъкуле в Турция. За
Коментари Харесай

Български камиони блокирани на границата в Турция

Български камиони са блокирани на гранцата Капъкуле в Турция. За следващ ден водачите не могат да влязат на родна земя, защото не са платили санкциите, които са им наложени, до момента в който са карали на територията на Турция, заяви Евроком.

Южната ни съседка стартира прецизно да постанова наказания на всеки извършител и огромна част от българските водачи даже не знаят, че имат наложени санкции за превишена скорост, липса на колан, или неплатени тол такси, до момента в който не стигнат граничния пункт.

Поради просрочване на заплащането, на част от санкциите е начислена рента. На превозвачите им се постанова да отбият и изчакат на паркинг, до момента в който получат нужните суми за покриване на глобите.

Собствениците на транспортните компании не престават да недоволстват заради неразбираемия генезис на наложените санкции.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР