Български гимназисти спечелиха 33 медала от 20-ото издание на престижната

...
Български гимназисти спечелиха 33 медала от 20-ото издание на престижната
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 16 януари

Български гимназисти завоюваха 33 медала от 20-ото издание на влиятелната интернационална Жаутиковска олимпиада по математика, физика и информатика, която се организира в Алмати, Казахстан.

Как родителите да работят съответно при незабавни положения на деца, поучава д – р Дарина Крумова, която е шеф на Детско поделение за интензивно лекуване към Първа детска клиника в университетска болница „ Св. Марина “. Насоките медикът дава в предаването „ След първите седем “ на малкия екран на Медицински университет, научи Moreto.net.

От 9:00 часа на следващия ден – 17 януари, ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването по ул. „ Девня “ – в сектора от кръстовището с ул. „ Ал. Дякович “ до кръстовището с ул. „ Дунав “.

Намерили сме като нов екип в Общината над 300 забавени преписки, някои от които с просрочие от над 4 години, които са преписки за преустановяване на съсобственост сред частни лица и Община Варна.

53-годишен мъж е обвинен за убийството на собствен прочут във Варна, оповестиха от Окръжната прокуратура в морската столица.

По време на първата приемна на заместник-кмета по правните въпроси на Община Варна Диан Иванов жители от кв. „ Бриз “ алармираха за неприятното положение на улица „ Максим Караденев “.

Сумата от 1.2 млн. лв. желае общинското сдружение „ Обреди “ от бюджета за 2024 за разчистването на над 6000 куб. м. битов разбъркан боклук, генериран от гробището в село Тополи. Това излиза наяве от дневния ред на идно съвещание на комисията по благосъстоятелност и стопанство към Общински съвет, научи Moreto.net.

„ Самотният Запад “ е най-мрачната, само че и най-смешната от всички пиеси на именития ирландец Мартин Макдона, в която той омесва в едно неуместни до полуда персонажи с вулгарно проницателен разговор от който лъха мъчителна самотност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР