Български екип от прокурор и следовател получи документацията, поискана с

...
Български екип от прокурор и следовател получи документацията, поискана с
Коментари Харесай

Скопие предаде на българската прокуратура документацията за катастрофата на магистрала Струма

Български екип от прокурор и следовател получи документите, поискана с молба за правна помощ, по отношение на следствието на тежкия случай с рейс на автомагистрала " Струма ".

На българския екип са предадени ДНК-проби, нужни за идентификация на починалите при тежкия случай, документи за рейса, показания на очевидци и други Предстои двама специалисти от Института по правосъдна медицина в Скопие да дойдат в София за по-бързата идентификация на жертвите на случая.

Заместник-окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов и следователят от Националната следствена работа Младен Петров се срещнаха с основния прокурор на Република Северна Македония Любомир Йовески.
свързани новини1867преди 6 часа58362на 25.11.2021
На взаимна конференция двамата показаха съболезнования към околните на починалите и съпричастност към болката им и увериха, че се работи интензивно и непрестанно за провеждането на бързо и обективно следствие по случая.

Заместник-окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов увери, че се ревизират всички версии и сигнали, свързани с случая на автомагистрала " Струма “.

Той изрече признателност на основния прокурор на Република Северна Македония Любомир Йовески, на ръководителя на Прокуратурата за битка с проведената престъпност в Северна Македония Вилма Русковска, на чиновници на министерства и специалисти за съдействието им по случая и професионалната работа.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР