Български двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможността да се

...
Български двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможността да се
Коментари Харесай

Гръцкия специалист по репродуктивна медицина д-р Карпузис ще проведе безплатни консултации на 20 април 2019 г. в София


Български двойки с репродуктивни проблеми ще имат опцията да се съветват с топ експерта от Гърция доктор Карпузис на 20 април 2019 година в София.

Д-р Харалампос Карпузис е водещ експерт в южната ни съседка по репродуктивна медицина, лекуване на инфертилитет и лапароскопски гинекологични интервенции. Той ще гостува у нас по покана на Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “. Д-р Хари Карпузис ще бъде наш посетител в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.



Консултациите с доктор Карпузис са подобаващи за пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина или нуждаещи се от второ мнение по отношение на казуса си.

Медицинска група Pelargos и ние, Медикъл Караджъ, сме подели самодейност да подарим „ 50 % отстъпка на една българска двойка за донорска стратегия в Гърция “, за всички наши почитатели във фейсбук. Самото изтегляне на печелившата двойка ще е единствено ден преди идването на доктор Карпузис в София на 20 април 2019г., т.е. на 19 април 2019г.

Кой е доктор Харалампос Карпузис?

Д-р Карпузис е създател и теоретичен шеф на Pelargos IVF – неповторима по рода си група от медицински експерти. Те оферират холистичен метод в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми, в това число с донорски материал и сурогатно майчинство. Преди да се завърне в родината си през 2013 година, доктор Карпузис е специализирал и работил в едни от най-натоварените лечебни заведения в Лондон, Англия. Сертифициран е от British Fertility Society и от British Society of Colposcopies and Cervical pathology. Твърди, че в работата си следва интернационално възприетите правила, само че не се бои да ползва новаторски протоколи в сложни случаи.

Цялостен метод при лекуване на неплодородие

На гръцки език Pelargos значи „ щъркел “, по тази причина и от екипа на Pelargos IVF имат вяра, че този знак на сбъднатата фантазия за бебе им оказва помощ да реализират високата успеваемост, с която се гордеят. Oсвен това разчитат на личен метод, внимание и новаторски способи. Предлагат самостоятелни съвещания и IVF/ICSI/IMSI лекуване, което може да се комбинира с PGS/PGD проби.

Повече за здравна група Pelargos и всички благоприятни условия, който предлага, може да прочетете тук: https://www.medikara.bg/kplus_page/pelargos-ivf

Освен основния съветник доктор Карпузис, който е прочут АГ-специалист в Атина, екипът включва:

хематолог

ендокринолог

уролог

кожен лекар

психолог

диетолог

и даже експерт по йога и шиацу

Всички те работят дружно за обезпечаване на холистична грижа, като в същото време си партнират с три от най-успешните инвитро центъра в Атина. Така всяка двойка може да избере мястото за осъществяване на лекуването съгласно особеностите на случая и бюджета си.

Когато казусът го постанова, двойките могат да се възползват от донорските стратегии. Те се извършват по интернационалните протоколи и стандарти, с успеваемост 75-85%.

Инвитро оплождане в Гърция – за какво „ ДА “?

Гърция е географски близка и позната страна, която в същото време предлага качествени медицински услуги на рационални цени. За доста двойки опцията да получат търсеното лекуване в страна от Европейски Съюз съставлява спомагателна сигурност и преимущество. Няма листи на чакащи за донорски яйцеклетки, а донорите са анонимни и наложително минават цялостен скрининг на здравословното си положение. В 95% от случаите експертите съумяват да намерят подобаващия донорски материал в границите на един месец. Важно е, че при избора се вземат поради както физическите характерности на реципиента, по този начин и особеностите на характера, обучение, обществен статус и други

Не на последно място здравна група Pelargos дава опция за сурогатно майчинство при случаи, когато двойката не може да износи сама своето бебе.

Интересуващите се от безплатните съвещания с доктор Хари Карпузис на 20 април 2019г. в София би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравен информативен център Медикъл Караджъ: 0879 977 401 или 0879 977 402.

 

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР