Българската звезда на световния футбол Димитър Бербатов гласува в българското

...
Българската звезда на световния футбол Димитър Бербатов гласува в българското
Коментари Харесай

Димитър Бербатов гласува в Лондон

Българската звезда на международния футбол Димитър Бербатов гласоподава в българското посолство в Лондон. Първият и единствен българин, първенец и голмайстор на британската Висша лига, е в столицата на Англия на огромния конгрес Bulgaria Wants You, имащ за цел да стимулира българската общественост да се върне и да работи в България и за България.

За началото на форума Бербатов бе дружно с княз Кирил Сакскобургготски и първия български артист, качил се на сцената на „ Оскарите “ Димитър Маринов.

А незабавно по-късно се насочи към българското посолство и даде своя избор.

Винаги да избираме България, прикани Бербатов. И изрази вяра, че след тези избори политическите партии ще стигнат до съгласие в името на България и българите.

„ Надявам се, всички ние, жителите, се надяваме след толкоз доста избори, от страна на хората в политиката най-сетне да се стигне до рационално решение, което да е добре за България. За да можем всички ние да вървим напред, да се развиваме и да има непоклатимост “, съобщи Бербатов в изявление за „ 24 часа “.

Попитан дали не съжалява, че се е върнал в България, защото е заставен да води прекомерно доста борби от най-различен темперамент, Бербатов отговори:„ Изобщо не скърбя. Винаги съм знаел, че ще се върна в България, с цел да дам назад – на страната си, на младежта. Неслучайно от 15 година имам фондация, която поддържа надарените деца. Битките са част от живота. Битки водим всички вие. Не би трябвало да ни плашат. Напротив – би трябвало да ни стимулират, да се хвърляме самоуверено и да отстояваме правилата, за които се борим. “

„ Дори хората, живеещи в чужбина, решат да останат зад граница, те въпреки всичко съставляват България, остават си българи. Навиците, които са придобили в България си остават – положителни или неприятни, уповавам се множеството да са положителни.

А в случай че са научили хубави неща и решат да се върнат да ги приложат в България, това ще бъде хубаво за всички нас. Не мога да кажа на някого „ Върни се “ или „ Остани “. Всеки самичък прави изборите си. Но е значимо да изберем България, където и да сме. “/24 chasa.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР