Българската врачка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга, почина

...
Българската врачка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга, почина
Коментари Харесай

Индийска медия: Българската пророчица Ванга предрекла, че Путин ще бъде убит през 2024 г.

Българската гадателка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга, умря преди 26 години, само че до момента се твърди, че предсказанията ѝ не престават да се сбъдват, въпреки че надали има доказателства, които да потвърдят това, написа основаната в Ню Делхи медия WION.

Смята се, че Ванга е имала изключителна дарба да предсказва бъдещето дотам, че в последна сметка си е спечелила прозвището „ Нострадамус на Балканите “, написа " Филтър ".

Дали обаче в действителност са предсказания? По-добре е те да се преглеждат като записани „ думи на мъдростта “. С течение на времето почитателите ѝ като че ли поясняват думите ѝ съгласно събитията от деня.

По целия свят обаче милиони хора, имат вяра в нейните оракулски способности.

Според WION петричката гадателка е направила изумителни прогнози и за 2024 година, които обаче са проверими в края на идната година.

Кои са те съгласно нейните почитатели:

1. Убийство на Путин

Има доста опити за ликвидиране на Путин. Смятан за един от най-могъщите диктатори на земята, съветският президент продължава да притегля поддръжници и съперници. Ванга обаче е имала привидение, че Путин ще бъде премахнат следващата година и даже е показала, че мощният човек в Кремъл ще бъде убит от собствен съотечественик, евентуално от близкото му обграждане.

2. Терористичните офанзиви ще се усилват в Европа
Според Баба Ванга през 2024 година „ огромна страна “ ще извърши проби или офанзиви с биологични оръжия. Тя също е предсказала, че терористите ще атакуван Европа.

3. Огромна икономическа рецесия
Голяма икономическа рецесия е на път да избухне следващата година, предсказва още Ванга. Тя подчертала няколко допринасящи фактора, като увеличение на равнищата на дълга, продължаващото геополитическо напрежение и изместване на икономическата мощност от Запада към Изтока.

4. Ужасяващи климатични събития
Пророчицата „ видяла “, че ще има смяна и на орбитата на Земята, която нормално се случва за дълъг интервал от време. Въпреки това, в случай че това се случи за къс интервал от време, това може да провокира проблеми, в това число нарушение на климата и скок в равнищата на радиация.

5. Кибератаки
Тя споделила и че ще има повишаване на хакерските атаки, защото напредналите хакери непосредствено ще удрят жизненоважна инфраструктура като електрически мрежи и пречиствателни станции. Врачката била уверена и че това ще докара до закани за националната сигурност.

6. Медицински пробиви
В региона на здравната просвета Баба Ванга чака огромен теоретичен пробив. Ще бъдат изобретени нови лекувания за нелечими заболявания като Алцхаймер. Тя също по този начин предсказва, че през 2024 година ще бъде основан лек за рака.

7. Технологични революции
Най-накрая ще има огромен пробив в квантовите компютри, била врачувала още Вангелия Гущерова, написа още WION.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР