Българската волейболистка Нася Димитрова благодари на родните фенове след поражението

...
Българската волейболистка Нася Димитрова благодари на родните фенове след поражението
Коментари Харесай

Нася Димитрова: Вярвам, че ще запазим мястото си в турнира

Българската волейболистка Нася Димитрова благодари на родните почитатели след провалянето от Бразилия в Лигата на нациите. Срещата се игра в " Арена Армеец " в София.

" Искам да кажа на всички хора, че са страхотни - благодаря им за поддръжката. Усещахме силата им от трибуните. Дори в сериозни моменти те стоят зад нас и ни оказват помощ. Смятам, че тим се гради по този метод - с поддръжка. Когато хората са зад нас. Благодарим им още един път. Надявам се в събота и неделя да дойдат още повече хора, тъй като доста разчитаме на тях ", показа Нася Димитрова.

След триумфа над Доминиканската република в първата среща българките позволиха проваляне от финалистките в последните две издания на шампионата.

Тази вечер отборът ни се изправя против европейския първенец Италия, а в неделя - против различен от тимовете кандидати - Полша.

" Всеки мач от Лигата на нациите дава опция за всяка от нас да израства от ден на ден и повече. На тима му би трябвало повече опит, убеденост и по-голяма сработка сред състезателките. Със сигурност ни чакат два тежки мача против Италия и Полша. Ако ние не дадем максимума от себе си, няма по какъв начин да реализираме стремежи резултат. Вярвам, че против Полша имаме нашите шансове. В техния тим има и много опитни състезатели като Волош, която прави играта им. Но в случай че ние се възползваме от техните слаби места и неточности, изцяло допустимо е да победим ", добави Нася, която бе най-резултатна за България в дуела против Бразилия.

" Вярвам, че ще запазим мястото си в шампионата. Надявам се и другите девойки да имат вяра, тъй като отборният дух е най-съществен. И мощно се надявам да реализираме задачата си ", добави Димитрова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР