Българската топ двойка хандбални рефери Георги Дойчинов и Юлиан Горецов

...
Българската топ двойка хандбални рефери Георги Дойчинов и Юлиан Горецов
Коментари Харесай

Дойчинов и Горецов ще ръководят мач на победителя в Шампионската лига при жените

Българската топ двойка хандбални рефери Георги Дойчинов и Юлиан Горецов ще управляват довечера дуел на спечелилия в последните две издания на Шампионската лига – норвежкият Вайперс. " Пепелянките " от Кристиансанд ще одобряват словенския Крим в мача от предпоследния кръг на груповата фаза в най-силния европейски клубен шампионат. Мачът в „ Акуарама Кристиансанд “ е от 19,00 часа българско време.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Вайперс е на втора позиция във краткотрайното класиране на Група А с две точки по-малко от краткотрайния водач – отборът на българската хандбална звезда Елизабет Оморегие КСМ (Букурещ), който в този кръг ще одобри петия в подреждането – Брест (Франция).

Междувременно Международната хандбална федерация (IHF) обнови листата на реферите си за сезон 2022/2023. Дойчинов и Горецов резервират мястото си в нея и остават единствената за момента българска съдийска двойка с IHF статут от общо 68 дуета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР