Българската тенисистка Виктория Томова приключи с участието си на третия

...
Българската тенисистка Виктория Томова приключи с участието си на третия
Коментари Харесай

Уилямс елиминира Вики Томова на Уимбълдън

Българската тенисистка Виктория Томова завърши с присъединяване си на третия за годината шампионат от Големия шлем Уимбълдън. 23-годишната българка бе надиграна от 7-кратната шампионка в шампионата с 1:6, 4:6 на Централния корт в британска столица. Това бе второ присъединяване за Вики Томова в съществена скица на шампионат от Голямата четворка, като записа победа в първи кръг, с цел да стигне до мач с по-именитата си съперничка.
В първия сет Вики Томова стартира освободено, личеше си, че напрежение в играта ѝ липсва. Въпреки това класата на Серина пролича в основните отигравания и сетът отиде на сметката ѝ след 1:6.
Втората част бе надалеч по-интересна, като интригата се резервира до края. Уилямс трябваше да избавя брейк точка, в края на мача българката направи страхотна контра-къса по диагонала и заслужи аплодисментите на носителката на 23 трофеи от Големия шлем.
След края на срещата двете се поздравиха на мрежата, като прекараха там към 15 секунди, в които си разменяха думи, а на лицата и на двете тенисистки личаха усмивки.
Всичко най-интересно от мача Вики Томова - Серина Уилямс четете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР