Българската софтуерна компания Сирма Груп Холдинг“ създава ново дружество -

...
Българската софтуерна компания Сирма Груп Холдинг“ създава ново дружество -
Коментари Харесай

„Сирма Груп Холдинг” навлиза на пазарите в Северна Европа

Българската софтуерна компания „ Сирма Груп Холдинг “ основава ново сдружение - Sirma AB, което е основано в Стокхолм, Швеция. Търговският фокус на компанията ще бъде върху скандинавските пазари, както и районите BENELUX и DACH. Компанията ще предлага цялостния пакет от артикули и услуги, които групата дава. Sirma AB ще бъде ръководена от локален управител и екип, които ще имат задачата да открият трайни партньорства с световни и районни клиенти, оповестиха от  „ Сирма Груп Холдинг “.

Междувременно изпълнителният шеф на „ Сирма Солюшънс “ Момчил Зарев показа детайлности за екипа, който ще развива интернационалните интервенции. В него се включват Катя Забелинская, която ще заеме позицията шеф „ Нови пазари “ и Анна Шемякина, която ще поеме ролята на Директор „ Стратегическо доставяне “. Те ще управляват стратегическия напредък на компанията по повод развиването на бизнеса и надлежно снабдяването. С повече от 20 години опит в обслужването на софтуерно интензивни клиенти и предприятия, Катя Забелинская и Анна Шемякина са подготвени да укрепят интернационалния напредък на „ Сирма Солюшънс “ в скандинавските пазари, DACH и BENELUX, като в същото време проправят пътя за нови стратегически начинания по целия свят.

„ С наличие в Швеция, страна, която може да се похвали със забележителен брой международно приети софтуерни еднорози и е пионерски район за резистентен напредък, компанията ще бъде подготвена да разшири пазарното си наличие и да сътвори база за продан на технологии и напредък на компетенциите “, посочва Катя Забелинская.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР