Българската следа в конкурса Евровизия продължава да е ярка. Горди

...
Българската следа в конкурса Евровизия продължава да е ярка. Горди
Коментари Харесай

Българските представители в "Евровизия" смятат, че са оставили ярка следа

Българската диря в състезанието " Евровизия " продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални планове тази година. Това споделят изпълнителите от групата " Екуинокс " (Equinox), чиято ария " Кости " (Bones), зае 14-то място в тазгодишното издание на състезанието, провело се нощес в Лисабон, оповестява пресцентъра на Българска национална телевизия.

63-ото издание на " Евровизия " беше извоювано от израелската ария " Играчка " (Toy) в осъществяване на Нета Барзилай от Израел. България завоюва две специфични оценки - композиторската премия " Марсел Безансон " за най-хубава ария и премия за най-хубаво снимане на театрална изява.

" Поздравяваме Нета и Израел за успеха. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Благодарим на всички българи за поддръжката, на " Symphonix International " за впечатляващата ария, на Българска национална телевизия за шанса и реализацията на българското присъединяване. Най-важното е, че оставаме дружно и скоро ще можем да споделим повече детайлности ", споделят още изпълнителите. Групата " Екуинокс " беше основана особено за състезанието, като в нея влизат Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Продуцентът на българското присъединяване в " Евровизия " Йоана Левиева – Сойър пък благодари на петимата реализатори, че са защитили почтено българската ария. " При доста мощна конкуренция, те потвърдиха какъв брой е значимо да вярваш в музиката си и да не правиш взаимни отстъпки. В екипа на Българска национална телевизия сме щастливи, че те не престават дружно своето професионално развиване и сме сигурни, че публиката ще продължи да ги поддържа ", добавя тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР