Българската с гореща кръв и остро мнение Мариела Нордел написа

...
Българската с гореща кръв и остро мнение Мариела Нордел написа
Коментари Харесай

Мариела Нордел към майката на Викторио: Куковици като теб раждат българския комплесиран сопол!

Българската с гореща кръв и остро мнение Мариела Нордел написа мощни думи за майката на двойния палач от столичния квартал „ Надежда “ – Викторио Анлегов, който през днешния ден бе оставен в ареста.

БЛИЦ напомня, че по време на делото 26-годишният мъж опита да упрекна приятелката си Дарина Министерска и родителите й за нещастието, при която той я умъртви и простреля едногодишната им дъщеричка Никол.

В правосъдната зала бяха и родителите на Викторио, които през вчерашния ден за първи път проговориха. Именно думите на майката на килъра предизвикаха Нордел да изрази острото си мнение.

Ето какво написа тя в персоналния си фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Два дни притискам зъби, искайки да напиша нещо за коментара на майката на килъра Викторио („ ужасно ” име м/у прочее – доста отиващо на сопола, който го носи!) без да съм в положение на афект. Но май няма да изляза от афекта, тъй като думите на тази жена са потресаващи. По принцип съм доста срещу да се упрекват родителите за действията на пълнолетните си деца. Но тези хора, изключително майката, напряко ме хвърлиха в потрес и са доста добър знак, за какво Викторио е бил учтив като един най-обикновен сопол-неудачник, който е имал шанса жена да му обърне внимание, без значение, че е отпадък. 

" На всички, които ще го обвинят, ще им кажа: " Обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете!, ” сподели назидателно майката на сопола. 

Дето се вика (ба*ти и неповторимия живот е имало това говедо!) Жена му към този момент не го харесвала, не му говорила благи думи, можела и да му изневери! Ба*ти драмата, майче! Драма, която всеки втори човек на земята живее – с разводи, рецесии, изневери, изоставяния, ревнивост, фамилни кавги и впрочем. Но очевидно за твоя сопол Викторио, това са аргументи да се трансформира в садист и палач! Нищо неповторимо няма в твоя сопол – който е един най-обикновен нереализирал се български комплексар, който вини за идиотския си лузърски живот—единствения човек, който му разрешава да го вини – нежната му жена и то до едно време, до момента в който не му бие шута! Ужасно „ неповторима ” история е това, нали мамче? Само че, когато други сополи са изоставени от дамите им, те нормално не ги убиват! Това, което ме шокира в това изявление, е че мамчето и таткото не споделиха нито една дума на страдание за това че синът им е умъртвил жена си. Все едно не се е случило това. Не показаха съболезнования към околните на момичето,не се извиниха... Говореха единствено за убитото си внуче, и „ по какъв начин нямало кой да ги гушка! ” като че ли това дете няма майка!!!! Ето това е изродското в тези хора. Това изяснява за какво сополът им наследник е това, което е. „ Каквото и да е станало към този момент няма значение... ” сподели майкта на сопола! Ама по какъв начин по този начин да няма значение! Ама що за хора сте вие!?
Tatiana Christy
Точно същото си мислех и аз като Татяна, до момента в който гледах оная пача майката на Викториото какви ги рамене. Зад всеки един несретник има една майка кукувица! “.
 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР