Българската полиция е арестувала пиян британец през нощта в неделя

...
Българската полиция е арестувала пиян британец през нощта в неделя
Коментари Харесай

Самолет кацна аварийно на летище София, пиян пътник опитал да слезе в движение

Българската полиция е арестувала пийнал британец през нощта в неделя против понеделник на летище София след спешно кацане на полет от турския курорт Бодрум за Глазгоу, заяви електронното издание на в. " Дейли мейл ".
В последната от серия изявления по отношение на случая " Дейли мейл " оповестява някои детайлности с акцент върху описа на 52-годишния Антъни Спенс, който на процедура е съумял да спре пияния мъж да отвори вратата на самолета на нискобюджетната компания Jet2 по време на полета.
Инцидентът е станал 10 минути след излитането на самолета и на Антъни се е наложило да се бори към един час с пияния мъж до спешното кацане, като помощ са му оказали единствено две от стюардесите. Изданието е качило видео от ареста на мъжа, за който се счита, че е шотландец от Глазгоу. Вижда се по какъв начин той оказва опозиция на българските служители на реда, които го измъкват от самолета под гневните крясъци на пасажерите.
Малко след ареста самолетът е траял полета си за Глазгоу. От Jet2 по-късно написаха: " Бихме желали да се простим на всички наранени клиенти за породеното стеснение. Като фамилна самолетна компания, ние демонстрираме нулева приемливост към неприемливо държание на пасажерите. Здравето, комфортът и благосъстоянието на всички постоянно ще бъдат наш приоритет номер едно ".
Антъни Спенс и щерка му, пътувала дружно с него, обаче показват, че пияният им съгражданин не е трябвало въобще да бъде позволен на борда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР