Българската плувкиня, състезаваща се за Турция - Екатерина Аврамова, използва

...
Българската плувкиня, състезаваща се за Турция - Екатерина Аврамова, използва
Коментари Харесай

Достойно за уважение! Родна плувкиня помага на болно дете

Българската плувкиня, състезаваща се за Турция - Екатерина Аврамова, употребява обществените мрежи след четвъртото издание на Black Sea Cup във Варна. Родната спортистка призна, че ще помогне с част от наградния фонд от извоюваните пари от нея на дребния Ники.

Здравето е най-важното нещо към, което всеки би трябвало да се стреми. То е най-голямото ни благосъстояние! Него не можем да сменяем за медали, популярност или пари! През миналите 16 месеца осъзнах това още по-добре. Понякога колкото и старания да поставяме и да се стараем, здравето ненадейно и изненадващо си отива, по този начин както си отидоха наши близки и другари! Участието ми в тазгодишния 4-и плувен шампионат Black Sea Cup беше с една единствена цел: да печеля наградния фонд и да се опитам, въпреки и с малко, да оказа помощ на едно младо момче.

В разцвета на силите си, Ники и семейството му са изправени пред огромна компликация, а точно битката с рядка болест, която “изяжда” здравето, усмивката и детството на това дете! Когато чух за Ники ми стана извънредно тъжно, тъй като никой не заслужава това, камо ли дете! Надявам се, че въпреки и дребна, моята помощ да бъде от изгода и парите от наградния фонд, който завоювах, ще оказват помощ на Ники и неговото семейство! Ако и вие имате опция, апелирам не се колебайте и помогнете!

Децата ни не би трябвало да страдат, те са бъдещето ни!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР