Българската певица, живееща в Ню Йорк - Влада Томова ще

...
Българската певица, живееща в Ню Йорк - Влада Томова ще
Коментари Харесай

Музикалната посланичка на България Влада Томова с концерт у нас

Българската певица, живееща в Ню Йорк - Влада Томова ще показа специфичен, бутиков концерт в София на 22 ноември. За почитателите и приятелите си в България тя е подготвила пъстра стратегия от обичаните си авторски части, музика от плановете “Балкански Приказки” и “Лазарската роза” и доста други. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любознанието си към света, Влада Томова ще показа и новото си видео към песента “SING OUT LOUD”. Видеото е снимано в Куба по-рано тази година и типично в неин музикален жанр съставлява комбинация от разнообразни култури, прелестна страст и сила, достоверни пъстри фрагменти от днешна Хавана и доста усмихнати лица.
След премиерата на “SING OUT LOUD” в София, певицата ще показа песента и в Хавана (Куба) в огромен независим концерт, който е плануван за идната годинa. Влада Томова е единствената българска изпълнителка до в този момент, която има специфична покана да изнесе концерт в границите на най-големия музикален конгрес в Куба – “Куба Диско” /Кубинските Грамита/. Престижното събитието ще се организира в средата на май 2018 година, а в границите на 10 дни в него ще бъдат показани най-хубавото от кубинската музикална сцена и театрална промишленост. Концертите от програмата e се случват в някои от паметните зали в Хавана, а на тях ще участват доста и видни посетители и реализатори от целия свят.

Преди да омае публиката в Хавана, магнетичният глас на Влада ще прозвучи първо в София - на 22 ноември в “Студио 5” от 18.30 ч. С нея на сцената ще бъдат музикантите - Стефан Стойков – китари, Нез Ибишева – цигулка, Магдалена Петрович – челo, Николай Николов – гъдулка, Димитър Карамфилов – контрабас, Петър Йорданов " Бъни " – перкусии. С голямо почитание към традицията и фолклорът и по едно и също време в крайник с сегашното, вокалното творчество на Влада Томова с лекост и финес намира своето особено място в душата на съврменния човек. Чаровната изпълнителка дава обещание да подари прелестно въодушевление и страхотна сила на гостите си в “Студио 5” в ноемврийската вечер. Няма да липсват и изненади, които ще станат известни малко преди събитието.
Билетите се пускат в продажба от 10 октомври на място в клуб “Студио 5” (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лева
Телефон за резервация в “Студио 5”: 0887 934335.
Следвайте Влада Томова във Фейсбук – ТУК.
Можете да се присъедините към събитието – ТУК.
Чуйте Влада – тук и ТУК.
Наричана “музикална посланичка на модерна България” с магнетичен глас и сила - музиката на Влада Томова я води на сцените на Карнеги Хол и Линкълн Сентър (Ню Йорк), Московската консерватория, Международния Джаз Фестивал в Монтреал и фестивала Кумбре Тахин (Мексико) всред доста други в Северна Америка и Европа. В работата си Влада Томова акцентира ролята на България в актуалната световна просвета.
Тя основава основни музикални планове, като: Балкански приказки, трио “Български гласове”, “Песен за българската азбука”, Български женски фолклорен хор “Ясни гласове” - Ню Йорк и други. С почитание към традицията и по едно и също време в крайник с сегашното, вокалното творчество на Влада Томова е показано по един доста земен и наличен метод и намира място в сърцето на актуалния човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР