Българската петролна и газова асоциация, в лицето на председателя й

...
Българската петролна и газова асоциация, в лицето на председателя й
Коментари Харесай

Българската петролна и газова асоциация иска спешна среща с Бойко Борисов

Българската петролна и газова асоциация, в лицето на ръководителя й Живодар Терзиев, се обръщат с молба към министър-председателя Бойко Борисов за незабавна среща, научи Actualno.com от свои източници. 
Като причина за настояването им от БПГА показват импортираният план на закон за изменение и допълнение на Закона за здравето, който слага сектора пред съществени усложнения.
Асоциацията е на мнение, че инвестицията в нови измервателни уреди, каквито би трябвало да бъдат сложени съгласно препоръчаните промени в закона, са непостижима задача в сегашната извънредно тежка икономическа обстановка. Същото важи и за условието за ускорено създаване на видеонаблюдение в данъчните хранилища, което няма по какъв начин да е извърши в интервал на толкоз тежка финансова рецесия.
Бизнесът с горива е един от най-големите работодатели и данъкоплатци в страната и заради тази причина от БПГА се надяват министър председателят Борисов да почете молбата им и да чуе каква е позицията на асоциацията по отношение на готвените промени и по какъв начин те биха навредили на бранша в миг, когато той по този начин или другояче търпи големи загуби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР