Българската общественост очаква от избраните в Народното събрание да изберат

...
Българската общественост очаква от избраните в Народното събрание да изберат
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Изходът е ГЕРБ да върне първия мандат и да подкрепи втория на ПП и ДБ

Българската общност чака от определените в Народното събрание да изберат държавно управление, само че това не значи да е непременно, съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Атанас Атанасов в ефира на Българска национална телевизия.
Прочетете още
“БСП какъв компромис направиха - дадоха цялата власт в Народното събрание на ГЕРБ. Цял месец мина, а от ГЕРБ - ни стон, ни вопъл. Борисов е в доста тежка обстановка, тъй като няма опция за съдружно държавно управление, а държавно управление на малцинството ще бъде определено с гласовете не на тези, които той желае, а с тези на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ”, проучва генералът.
“Изходът е ГЕРБ да върне първия мандат и да поддържа втория на “Продължаваме смяната ” и Демократична България. Борисов е в изолираност, по тази причина би трябвало да се отдръпна ”, дефинира депутатът изхода от политическата рецесия.

“Докато съм съпредседател на “Демократична България ”, ние няма да подкрепил държавно управление с мандата на ГЕРБ. За възможен съюз с Борисов бих споделил - гладна кокошка просо сънува ”, добави Атанасов.

“На обкръжението на президента Радев им се услади да разпределят порциите, както споделяше хидроинжинерът. Вероятно се надяват на най-малко още едно служебно държавно управление ”, сподели ръководителят на ДСБ.

Кадър: БНТ
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР