Българската национална телевизия с кампанията Спортно лято с БНТ 3“

...
Българската национална телевизия с кампанията Спортно лято с БНТ 3“
Коментари Харесай

Световното първенство по футбол за жени в Австралия и Нова Зеландия пряко по БНТ 3

Българската национална телевизия с акцията „ Спортно лято с Българска национална телевизия 3 “ води феновете в далечните Австралия и Нова Зеландия, които са домакини на международното състезание по футбол за дами. За първи път при нежния пол в шампионата вземат участие 32 страни, както и за първи път той се организира в две страни домакини.

Двубоят на откриването сред тимовете на Нова Зеландия и Норвегия бе на 20 юли, на „ Едън Парк “ в Оукланд. Общо 9 стадиона домакинстват на срещите – 5 в Австралия и 4 в Нова Зеландия. Най-големият измежду тях „ Сидни Австралия “ е с потенциал от близо 76 хиляди седящи места и ще бъде сцена на финалния конфликт.

Големият край на 20 август още веднъж ще бъде придружен със особено студио по Българска национална телевизия, в което както постоянно ще има експертни разбори.

Общо 23 срещи ще бъдат показани онлайн – измежду тях са мачът на откриването, шест от осминафиналите, три от четвъртфиналите, двата полуфинала и несъмнено, финалът .

Европа е показана в Австралия и Нова Зеландия от най-вече страни – цели 11, а международните шампионки от последните два Мондиала при дамите Съединени американски щати са твърдо решени да реализират самобитен хеттрик. На шампионата феновете на Българската национална телевизия ще могат да следят всички най-големи имена в света на женския футбол – носителката на последните две награди " Златна топка “ Алексия Путеяс, именитата бразилка Марта, лидерката на американките Алекс Морган, вездесъщата французойка Уенди Ренар. Форматът на шампионата е еднакъв с този на международното състезание при мъжете – тимовете са разграничени в 8 групи, като първите два от всеки поток не престават към осминафиналите.

Мачовете от международното състезание по футбол за дами ще бъдат коментирани в ефира на Българска национална телевизия от Илиян Енев, Калин Гугов, Иво Бързаков, Стефан Георгиев и Радостин Любомиров.

Програмата на Българска национална телевизия 3 до края на шампионата в Австралия и Нова Зеландия:

5.08. сб 08:00
6.08. нд 12:00
7.08. пн 10:30
7.08. пн 13:30
8.08. вт 11:00
8.08. вт 14:00
11.08. пт 10:30
12.08. сб 10:00
12.08. сб 13:30 Англия - Колумбия - четвъртфинал, Сидни Българска национална телевизия 3
15.08. вт 11:00 Испания - Швеция - полуфинал, Оукланд Българска национална телевизия 3
16.08. ср 13:00 Австралия - Англия/Колумбия - полуфинал, Сидни Българска национална телевизия 3
20.08. нд 13:00 край, Сидни Българска национална телевизия 3

Гледайте международното състезание по футбол за дами в ефира на Българска национална телевизия!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР