Българската национална телевизия (БНТ) ще излъчи на живо от Националния

...
Българската национална телевизия (БНТ) ще излъчи на живо от Националния
Коментари Харесай

БНТ ще излъчи на живо церемонията по откриване на газовата връзка с Гърция - Медии

Българската национална телевизия (БНТ) ще излъчи онлайн от Националния замък на културата формалната гала по въвеждане в комерсиална употреба на интерконектора Гърция–България.

Специалното студио с водещ Георги Любенов стартира в 10:20 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4.

" Българската национална телевизия е формален медиен сътрудник на това невиждано интернационално събитие, чийто хазаин е президентът Румен Радев, който ще посрещне в София ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, президента на Азербайджан Илхам Алиев, президента на Република Сърбия Александър Вучич, президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски, министър-председателя на Република Гърция Кириакос Мицотакис и министър-председателя на Румъния Николае Чука ", оповестява Българска национална телевизия.

В церемонията ще вземе присъединяване и служебният министър-председател на Република България Гълъб Донев.

Гости на водещия Георги Любенов в Специалното студио на Българската национална телевизия на 1 октомври ще бъдат Деница Златева – изпълнителен шеф на „ Булгаргаз “ и Владимир Малинов – изпълнителен шеф на „ Булгартрансгаз “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР