Българската националка Борислава Христова и нейният клубен тим Сепси загубиха

...
Българската националка Борислава Христова и нейният клубен тим Сепси загубиха
Коментари Харесай

Борислава Христова и Сепси отстъпиха на Сарагоса в Евролигата

Българската националка Борислава Христова и нейният клубен отбор Сепси изгубиха от испанския Сарагоса с 68:69 (19:11, 15:16, 17:16, 9:17, 8:9) след продължение като домакини в мач от осмия кръг в група „ А “ от постоянния сезон на Евролигата по баскетбол за дами.

Поражението бе седмо от осем мача за Сепси в конкуренцията досега, като румънският състав заема шесто място във краткотрайното класиране. Отборът на Сарагоса продължава позитивната си серия и се намира на трета позиция в групата с актив 6-2.

Борислава Христова бе най-резултатна за домакините. Капитанът на националния отбор на България за дами осъществя 28 точки, 4 битки и 3 асистенция за 41:30 минути на терена.

Тимът на Сепси водеше на почивката с 34:27 против Сарагоса, а след третата част задатъкът на румънския тим бе 51:43. Гостите обаче изравниха за 60:60 в края на постоянното време, а в спомагателните пет минути означиха точка повече.

На 13 декември за Борислава Христова и съотборничките й следва посещение на Берета Фамилия (Италия) в идващия кръг от европейския клубен шампионат по баскетбол за дами.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР