Българската ММА състезателка Александра Тончева подписа договор с една от

...
Българската ММА състезателка Александра Тончева подписа договор с една от
Коментари Харесай

Българка подписа с Bellator MMA

Българската ММА състезателка Александра Тончева подписа контракт с една от най-големите международни ММА организации - Bellator. Състезателката, която живее и тренира в гр. Варна е клиентка на мениджърската компания MTK Global, която е съдействала в договарянията за контракт и оповестиха публично новината.

" Развълнувана съм да оповестя завръщането си към това, което обичам най-вече - ММА клетката. Но този път не в коя да е клетка, а най-мечтаната - тази на Bellator. Продължавайте да сте упорити и фантазиите ви ще се изпълнят, " показа Тончева. Благодарна съм, че съм обградена от другари и ужасно семейство, които ме поддържат и имаха вяра в мен от самото начало. Ще направя всичко по силите си, с цел да взривя огромната сцена. "

Първата борба на Александра в Bellator евентуално ще бъде в Италия в околните месеци. От Bellator наподобява са възнамерявали дебютната борба да е против локалната състезателка Чиара " Beasty Barbie " Пенко, която е със статистика 4-2, само че към момента няма публично доказана вест от организацията.

Статистиката на Александра в професионалния ММА е 2-1-1, като преди този момент тя има богат опит в аматьорския ММА, където беше част от националния тим и взе шампионска купа от международното в Лас Вегас. Състезателката се готви под управлението на треньора на Десант - Варна, Николай Добруджански.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР