Българската минно-геоложка камара открои Дънди Прешъс Металс Челопеч“ като отличник

...
Българската минно-геоложка камара открои Дънди Прешъс Металс Челопеч“ като отличник
Коментари Харесай

Безопасността и здравето са сред най-важните ценности на работното място

Българската минно-геоложка камара открои „ Дънди Прешъс Металс Челопеч “ като първенец в две категории на годишните награди на минерално-суровинния отрасъл.

Няма по-ценна инвестиция от тази в здраве и сигурност. Това поверие управлява минно-добивната компания  в дейностите на двете й предприятия в България. Откроени като съществена полезност, здравето, сигурността и благополучието на чиновниците са основни за минната компания, която слага своите хора в центъра на своя триумф. 

От началото на индустриалната си активност в България през 2004 година регистрират стратегическото значение и въздействието на екологичните, обществени и управнически въпроси за триумфа на бизнеса им.  

Като почитатели на правилото, че „ съумява този, който прави положително ”, построяват и развиват компанията с убеждението, че триумфът в минния отрасъл зависи от това всички страни, повлияни от и участващи в индустриалните действия, да бъдат част от един екип.

Българската минно-геоложка камара открои  като първенец в две категории на годишните награди на минерално-суровинния отрасъл, за които сдружението получи самопризнание - Здраве и сигурност – за реализиране на нулев трудов травматизъм през 2021 година, удостоверено с документ от Националния застрахователен институт и Награда за грижа за природата – за липса на нарушавания и наказания във връзка със съблюдаване на екологичните правила през 2020 година, удостоверено с документ от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

С еволюцията и развиването на новите правила на вложение, където екологичните, обществени и управнически въпроси играят водеща роля,  затвърждава лидерското си място в минния отрасъл както в България, по този начин и в международен мащаб. Доказателство за това са позитивните рейтинги на компанията от от ден на ден организации, които вършат оценка по тези параметри.

„ Като компания, която е напълно ангажирана да обезпечи здравето и сигурността на всички свои чиновници и подизпълнители, работещи на териториите на сдруженията, премията за здраве и сигурност е с изключителна тежест. Най-важният приоритет в работата ни е сигурността и всекидневно поставяме условия в тази посока. Грижата за околната среда също има неотлъчно значение за сигурността както на чиновниците, по този начин и на общността. Благодарен съм на нашите сътрудници и сътрудниците ни подизпълнители, които с отговорност и ангажираност обезпечават своята и на екипите си  сигурност и се стремят да извършват условията за чиста околна среда. Нека продължаваме и отсега нататък безаварийно и с грижа! “ - сподели изпълнителният шеф на българските сдружения на . 

Една от положителните интернационалните практики, която се ползва в сдружението, е поредност от „ златни правила “. Те имат за цел посредством фокусиране върху най-важните аспекти в работата да обезпечат по-безопасна и сигурна работна среда. Периодичното освежаване на разпоредбите посредством образование и от време на време им преразглеждане подкрепят съответно да се адресират разпознатите опасности. Правилата важат за всички чиновници на , за компаниите, с които имат взаимна работа, както и за посетителите на сдруженията. Тези Златни правила се утвърждават като една от най-стабилните основи за триумфа в областта на сигурността.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР