Българската конфедерация по кикбокс и муай тай подкрепи правителството със

...
Българската конфедерация по кикбокс и муай тай подкрепи правителството със
Коментари Харесай

Конфедерацията по кикбокс и муай тай заяви подкрепата си към правителството

Българската конфедерация по кикбокс и муай тай поддържа държавното управление със специфична декларация. Ето какво написаха от организацията на формалния си уебсайт (без редакторска намеса):

" Българската конфедерация по кикбокс и муай тай декларира своята позиция и поддръжка към държавното управление на Република България.

Като една от най-добре разрастващите се неолимпийски федерации бихме желали да заявим, че през последните години нашите триумфи и развиването на нашия спорт се дължат и на положителната връзка с държавното управление и Министерството на младежта и спорта.

Всичките ни осъществени планове са плод на нашата взаимна работа. Безспорен факт са обновените и новопостроените спортни уреди и зали в цялата страна, които ни дават прелестна опция за образуване на спортни мероприятия, приемане на семейства от интернационален сан и реализиране на подготвителен развой.

Ние няма по какъв начин да останем безразлични към всичко, което се реализира в областта на спорта. Затова още един път заявяваме своята поддръжка към държавното управление на Република България!

С почитание: Галин Димов ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР