Българската федерация по волейбол отново се прочу! На заседание на

...
Българската федерация по волейбол отново се прочу! На заседание на
Коментари Харесай

БФ Волейбол отново се прочу! Забрани на играчи под 21 години трансфери в чужбина

Българската федерация по волейбол още веднъж се прочу! На съвещание на Управителния съвет на БФВ, което се е провеле на 11.06. 2019 година е било взето решение да не се позволява прехвърляния на състезатели в чужбина, които не са навършили 21 години.

Млади волейболисти, които не са навършили 21 години, ще могат да играят, единствено след категорично позволение от УС на БФВ.

Ето и обициалното известие на БФВ, което цнтралата ни разгласява дне на формалния си уебсайт:
На съвещание УС на БФВолейбол, състояло се на 11. 06.2019 година бяха взети следните решения:  1. Спира за период от три години издаването на интернационалните трансферни документи за всички състезатели до навършването им на 21 година, в това число и на тези, които попадат под изключително наблюдаване от страна на БФВ, считано от датата на взимане на актуалното решение -11. 06. 2019г. 2. Възлага на администрацията на БФВ в период до 01. 08. 2019 година да изготви лист на състезателите, които попадат под изключително наблюдаване от страна на БФВ, който лист следва да бъде одобрен от УС на БФВ. 3. За периода на деяние на решението по миналата точка, всички състезатели до навършване на 21 година, в това число и тези, които попадат под изключително наблюдаване от страна на БФВ, могат да бъдат трансферирани за игра в чужбина единствено по изключение, след категорично решение на УС на БФВ за всеки съответен случай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР