Българската федерация по ръгби и WINBET продължиха и разшириха партньорството

...
Българската федерация по ръгби и WINBET продължиха и разшириха партньорството
Коментари Харесай

WINBET и Българската федерация по ръгби подновиха партньорството си

Българската федерация по ръгби и WINBET продължиха и разшириха партньорството си и логото на компанията към този момент ще украсява фланелките на националните тимове по ръгби мъже и дами, бе обявено на конференция в столицата.
Подновяването на партньорството сред федерацията и компанията е разумно продължение на връзките сред двете страни след сензитивния прогрес, който означават нашите национали.
По време на събитието, Мая Илиева, играещ треньор на женския народен тим по ръгби-7 и Цветостин Цветков, състезател от мъжкия народен тим и треньор на националния тим до 18 година, показаха новите екипи на българските национални тимове.
Само преди дни националният ръгби тим на България продължи серията си от надви над тима на Израел, като по този начин записа 13-та поредна победа и със стопроцентов точков актив заема първото място в класирането в Южната дивизия на Конференция 1. Победителят в групата ще играе през 2024 година на равнище „ Трофи ” (второто по мощ на Стария континент) и ще взе участие в квалификациите за Световната купа през 2027 година
„ Не мога да не отбележа какъв брой значима е поддръжката, която получаваме от WINBET и нейното значение за триумфите на националния тим и за постигането на високите цели, които сме си сложили като федерация. WINBET ни се притече на помощ в доста сложен миг и е напълно естествено да издигнем съдействието си на ново равнище. Благодаря на WINBET за другарството “, разяснява президентът на федерацията господин Атанас Зафиров.
„ Изключително щастливи сме, че българският народен тим по ръгби отбелязва толкоз експресивен напредък през последните години. Техните триумфи доста ни радват и WINBET ще продължи да оказва помощ на федерацията, тъй като имаме вяра в триумфа на националния тим и на българското ръгби, а в лицето на БФР имаме приближен сътрудник. Пожелаваме триумф на федерацията и на националните тимове на България “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET  г-жа Десислава Колева – Иванова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР