Българската федерация по художествена гимнастика обяви инициатива в помощ на

...
Българската федерация по художествена гимнастика обяви инициатива в помощ на
Коментари Харесай

БФХ Гимнастика с инициатива за бедстващите в Карловско

Българската федерация по художествена гимнастика разгласи самодейност в помощ на бедстващите след наводненията в региона на Карлово. Вторият вицепрезидент на централата Невяна Владинова разгласи в профила си във Facebook, че по време на продукцията на следващия ден на националния тим ще бъде сложена кутия за събиране на дарения.

" Това, че сме надалеч и не се случва на нас, не значи, че би трябвало да останем равнодушни. В момента бедстват близки на наши близки и познати. Ако не предстоеше Световно състезание по художествена гимнастика, тимът щеше да е при тези хора и да се бори дружно с тях за спасяването на домовете им. Това няма да ни спре да помогнем, тъй като всяка помощ е от голяма важност. Вярвам, че дружно ще допринесем за това нашите " братя и сестри " от карловските села по-бързо да се върнат към естествен метод на живот ", написа Владинова.

" Утре по време на контролното на националния тим, което ще се организира от 18.00 часа в зала " София ", ще сложим кутия на входа на залата за набиране на средства в помощ на потърпевшите от бедствените наводнения в Карлово и близките села. Скъпи почитатели и другари, апелирам, който има опция и предпочитание да се включи ", съобщи още вторият вицепрезидент на БФХГ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР