Българската федерация по бокс уточни, че задържаният за убийството на

...
Българската федерация по бокс уточни, че задържаният за убийството на
Коментари Харесай

Федерацията по бокс отрече убиецът на Виктория да тренирал професионално

Българската федерация по бокс посочи, че арестуваният за убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров - не е упражнявал бокс в нито един от професионалните клубове в Русе. Лицето в никакъв случай не е взело участие и в шампионати, проведени от Федерацията, оповестиха оттова.
" Във връзка с появилите се информации, че арестуваният в Германия Северин Красимиров, обвинен в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе, е упражнявал бокс, от Българската федерация по бокс държат да уточнят, че играч с такова име в никакъв случай не е бил картотекиран в един от трите локални клуба - „ Русе “, „ Локомотив “ (Русе) и „ Дунав “ (Русе), и в никакъв случай не е вземал присъединяване в шампионати и шампионати, проведени от Българска федерация по бокс ", излиза наяве още в известието до медиите.
Припомняме, че по-рано на ексклузивен брифинг в Министерски съвет вътрешният министър Младен Маринов сподели, че задържаният за убийството Северин Надеждов Красимиров е на 21 години - роден и живял в Русе. Маринов изясни, че Красимиров е бил регистриран поради кражба на цветни метали, само че няма публични данни да е правил друго закононарушение.
На въпрос какъв е претекстът за закононарушението, основният прокурор Сотир Цацаров отговори, че става дума за непринудено нахлуване за полово посягане. Обвинител номер едно добави, че задържаният Красимиров е упражнявал бокс, а имало данни и че той е бил пийнал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР