Българската двойка Стефани Кьосева и Екатерина Александрова спечели сребро на

...
Българската двойка Стефани Кьосева и Екатерина Александрова спечели сребро на
Коментари Харесай

България със сребро на Балканиадата по плажен волейбол в Турция

Българската двойка Стефани Кьосева и Екатерина Александрова завоюва сребро на Балканското състезание по плажен волейбол за дами, което се организира в Измир (Турция).

Българските девойки отстъпиха на Мерве Челеби и Баханур Гьокалп от Турция с 0:2 (14:21, 15:21) в огромния край. Българките победиха същите съпернички в мач за влизане на полуфинал с 2:0 гейма. Водените от Пламен Николов състезателки стигнаха до борбата за купата след триумф над Валмира Рамадани и Дюрате Сулеймани от Косово с 2:0 (21:18, 21:16) на полуфиналите.

" Ще подадем поръчка за присъединяване в шампионат в Израел една звезда при започване на ноември ", съобщи след триумфа зa BGvolleyball.com лидерът на нашите Пламен Николов.

В главната скица на шампионата участваха 16 двойки от балканския район.

При мъжете нямаше български представители. Трофеят бе извоюван от турския тандем Мурат Гигиноолу и Волкан Гьогтепе, които надиграха на финала сънародниците си Селчук Шекерджи и Шафа Урлу с 2:0 (21:10, 21:14). Трета приключи молдовската двойка Тимофей Числеаков и Фьодор Маджаров след триумф над съседите им от Румъния Роберт Вирлан и Серджу-Флорин Калин с 2:0 (21:17, 21:15) в срещата за бронза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР