Българската държавна железница сключи за първи път рекламен договор за

...
Българската държавна железница сключи за първи път рекламен договор за
Коментари Харесай

БДЖ даде теснолинейката до Добринище за реклама

Българската държавна железница подписа за първи път рекламен контракт за външния аспект на един от влаковете си.

Става въпрос за вагоните на теснолинейката, пътуваща по направлението Септември-Добринище, които по силата на контракта са оцветени в цветовете на българска марка бира, оповестиха от държавната транспортна компания. Интериорът на вагоните също е бил реставриран.

„ Отдаването на площи за реклама е опция за осъществяване на спомагателни приходи за сдружението, които да бъдат вложени в процесите по възобновяване на железопътната услуга “, оповестяват от БДЖ. В известието не се показва какви са приходите от контракта.

Партньорската компания обаче е поела също по този начин ангажимент да извърши облагородяване на регионите към ЖП гарите и спирките по маршрута на теснолинейката. Ще бъдат построени кътове за отдих с дървени маси и пейки и маршрутни туристически табели.

Преди към 2 години БДЖ реализира друго сходно партньорство. Тогава железницата усъвършенства доста изискванията и на вътрешния тип на спалните си вагони от София до морето, откакто подписа съглашение със международно известна верига за мебели и обзавеждане.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР