Българската държава трябва да бъде по-бдителна, защото не само външната

...
Българската държава трябва да бъде по-бдителна, защото не само външната
Коментари Харесай

Коларова: България трябва да бъде по-бдителна, Русия е агресивна

”Българската страна би трябвало да бъде по-бдителна, тъй като освен външната политика на Русия е нападателна ”, съобщи политологът Румяна Коларова във връзка шпионския скандал и арестите на членове на придвижване ”Русофили ”.
" Когато става дума за намесата на Русия в една група страни, да вземем за пример в прибалтийските страни, знаете, там мина през серия случаи за шпионажи и имаше присъди. " Кокошката не е птица, а България не е чужбина ", споделяха едно време “, разяснява още Румяна Коларова пред Българска национална телевизия.

По думите на журналиста Петър Волгин не може да се лепват етикети, а още повече присъди, единствено поради пристрастията към Русия на една група хора. Да арестуваш едни хора навръх 9 септември е доста обикновено, добави той.

" Трябва да обвините по-голяма част от българския народ в шпионаж “, съобщи Волгин.

Журналистът е безапелационен, че това е рисково и припомня за времето на Джоузеф Маккарти в Съединени американски щати, когато е имало следствие на руски шпиони. Тази позиция на Волгин подразни политолога Румяна Коларова, която му подсети, че диалогът е за Русия и не трябва да се измества към американците.

" Когато става дума за намесата на Русия в една група страни, да вземем за пример в прибалтийските страни, знаете, там мина през серия случаи за шпионажи и имаше присъди. " Кокошката не е птица, а България не е чужбина ", споделяха едно време “, разяснява още Румяна Коларова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР