Българската боксова звезда Кубрат Пулев демонстрира нагледно, че си е

...
Българската боксова звезда Кубрат Пулев демонстрира нагледно, че си е
Коментари Харесай

Пищна репортерка се увърта около Пулев

Българската боксова звезда Кубрат Пулев показва образно, че си е взел поука от целувката с Джени Суши, която му докара куп проблеми зад Океана.

Кобрата изгледа онлайн дуела сред Тайсън Фюри и Том Шварц в Лас Вегас, а незабавно след мача бе потърсен за изявление от едрогърдата кореспондентка на YouTube канала Behind the Gloves Мишел Джой Фелпс.

Нашият боксьор обаче бе много дистанциран от красивата журналистка и очевидно сподели, че няма желание да прави повече сходни неточности.

Предизвикателната хубавица попита Кобрата каква е опцията да се изправи против Тайсън Фюри, а той отговори сбито, че първо желае да се бие за купата на IBF, а след това е подготвен да се изправи против британеца, написа Телеграф.

„ Аз съм кандидат №1 на IBF и чакам да се удрям за пояса. Ако обаче би трябвало да се изправя против Фюри съм подготвен когато и да е “, сподели Кубрат пред Мишел Джой Фелпс. Веднага след изявлението Пулев се срещна с някогашния международен първенец Джоузеф Паркър (Нзл), като двамата размениха по някоя дума.

„ Боксьорите в тежка категория сме най-хубавите. Паркър е и добър човек “, сподели Пулев по този мотив.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР