Българската банка за развитие (ББР) и туристическата медия TravelNews организират

...
Българската банка за развитие (ББР) и туристическата медия TravelNews организират
Коментари Харесай

Банката за развитие представя в Банско продуктите в помощ на туризма

Българската банка за развиване (ББР) и туристическата медия TravelNews провеждат семинар в Банско за представянето на новите артикули в поддръжка на хотелиери и ресторантьори.

Събитието ще се състои на 28 февруари 2022 година (понеделник) от 10.30 ч. в залата на Туристическия информативен център в Банско. В него ще вземат участие ръководителят на Комисията по туризъм в Народното събрание Илин Димитров и Владимир Георгиев, изпълнителен шеф на ББР. Очаква се да участва целият туристически бизнес в Банско, Разлог, Добринище и село Баня. В семинара ще се включат още и представители от Министерството на туризма и кметът на Банско Иван Кадев.

Банката ще показа опциите за непосредствено финансиране на засегнатите от пандемията микро-, дребни и междинни компании от хотелиерския и ресторантьорския отрасъл. Новата стратегия „ Подкрепа за туризма “ ще помогне на хотелиери и ресторантьори, в това число започващи компании, да посрещнат своите потребности, да се оправят с просрочени отговорности и да облекчат настоящите си заплащания към финансови институции. Обемът на програмата е 60 млн. лева, като ББР предлага два продукта – „ Ликвидна помощ за ресторантьори “ и „ Ликвидна помощ за хотелиери “.

Семинарът в Банско е първият от поредицата 15 събития, които ще се проведат в цялата страна.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР