Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Заведенията: „Зеленият сертификат“ да отпадне веднага не само за клиентите, но и за персонала

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България излязоха със мнение по отношение на идното планувано отпадане на зеления документ в три стъпки.

Според тях " Зеленият документ " би трябвало да бъде отстранен незабавно и за всички, визирайки личния състав.

Moreto.net напомня, от 24 февруари ще отпадне условието за зелен документ при посещаване в публични обекти, включително заведения, огромни магазини за нехранителни артикули и други. Изискването за зелен документ обаче остава в действие за работещите в тези обекти.

Считаме обаче, че това би трябвало да случи неотложно и „ зеленият документ “ да не важи освен за клиентите ни, само че и за нашите чиновници. Практиката със „ зеления документ “ потвърдено не проработи и единствено сътвори серия от компликации без да има никакъв здравен резултат.

Настояваме и за отпадането рестриктивните мерки за потенциала ни на работа в цялата страна. Използваме случая, с цел да подчертаем, че практиката локалните Регионални здравни инспекции да издават ограничаващи заповеди беше извънредно порочна. Ние доста добре разбираме концепцията на този метод на деяние – страната да си спести възможна поддръжка към потърпевшите бизнеси. Но това не значи, че го одобряваме и че е вярно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР