Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Заведенията търсят логиката на властта да гони ваксинираните на улицата

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България показват неразбиране от решението на държавното управление да остави без работа най-високо имунизираната част от популацията - трудещите се в секторите, за които важи условието за " зелен документ ".

От БАЗ и СЗБ декларират, че им убягва логиката в това да се задължат работещите в даден бранш да се имунизират, а по-късно да имсе каже, че не е имало смисъл и бъдат затворени и оставени без прехранване.

От сектора дефинират това като " безусловно неверно, нездравословно, нелогично и даже антиваксърско ".

По отношение на поръчката, че, ресторантьорите акцентират, че в техния бранш 8 от 10 души са с ваксини, което прави 80%.
 Нови меки ограничения и заричане: зеленият документ отпада при 60% имунизирани
Нови меки ограничения и заричане: зеленият документ отпада при 60% имунизирани

Групират картата за заетостта на болничните кревати на 5

Те означават, че след въвеждането на " зеления документ " множеството чиновници в бранша са се ваксинирали, което е повишило доста и междинния % за страната . Сега обаче следва те още веднъж да бъдат лимитирани в правото си на труд за сметка на голям брой сфери, в които " зелен документ " не се изисква и респективно доста малко хора се имунизират.

Това е следващо отбиване на българите от процеса за имунизация, безапелационни са от БАЗ и СЗБ.

Те декларират на ръководещите, че с дейностите си удрят освен заведенията, само че и голям брой проведени към този момент концерти и събития, за които са продадени билети.
 Заведенията скочиха против готвените нови ограничавания
Заведенията скочиха против готвените нови ограничавания

Поискаха и оставката на Ангел Кунчев

" Въпреки закъснелите решения за " зелен документ " в Народното събрание, Министерски съвет, държавната и общинска администрация, в един миг се появи дата 24 януари, при която той да важи най-малко за част от тях. Това е на следващия ден. Молим за отговор - вкарва ли се подобен някъде от на следващия ден и къде тъкмо? ", питат заведенията.

Относно показаните няколко здравни проекта от сектора акцентират, че не е била показана за подкрепяне на бизнеса.

Всичко, което видяхме до момента, е зле модифицирано остаряло с явната цел да не можем да се възползваме от него заради непостижимите условия, недоволстват те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР