Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в

...
Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в
Коментари Харесай

Заведенията бранят бизнеса си от политическите амбиции на Борис Бонев

Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) са на мнение, че " Спаси София " поддържат непрекъснато уронване на престижа на София като туристическа дестинация.

БАЗ и СЗБ приканват деятелите от " Спаси София " да преустановят нападателната си офанзива против емблематични и изпълнени с живот места като ул. " Съборна " и ул. " Витоша " , които събират както българи и чужденци, по този начин и млади и остарели.Известни места за отдих и разходка като тези не би трябвало да бъдат подиум на политическите акции даже и на неправителствени организации като " Спаси София ", считат представителите на заведенията за хранене и заведенията.

" С непрестанното оклеветяване на българската столица и проявление само на отрицателното и умишлено подминаване на красивото се прави черен PR на града , който отблъсква туристите. И то от хора, които през живота си " една къщурка за птички не са построили " , прибавят още ресторантьорите.

БАЗ и СЗБ демонстрират схващане към политическите упоритости на " Спаси София ", само че ясно демонстрират, че не толерират съсипването както на исторически, модерни забележителности, по този начин и на красиви туристически места.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР