,,Българската армия е институцията, която се ползва с най-висок обществен

...
,,Българската армия е институцията, която се ползва с най-висок обществен
Коментари Харесай

Властта с поздрав за празника. Премиерът: Признателен съм на българските военни за техния професионализъм, мъжество, всеотдайност и достойна служба

,,Българската войска е институцията, която се употребява с най-голям публичен престиж, почитание и доверие в обществото. Военнослужещите са носители на висок морал и отговорност, проявявани с идентична решителност, както в бурни исторически моменти като настоящия, по този начин и в годините на кротичък живот ", отбелязва министър-председателят.

Уверявам Ви, че българското държавно управление прави всичко належащо за създаване на модерна и боеспособна българска войска - заслужен съдружник на страните от Евроатлантическата общественост, показва още той.

Лидерът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова честити Деня на храбростта и Българската войска.,,Да е цветущ Денят на храбростта и празника на Българската войска. Днес признателно свеждаме глави пред подвига на нашите воини-герои, дали живота си в исторически борби за свободата и независимостта на България. На този ден отдаваме респект на българските военнослужещи, които подсигуряват сигурността на страната и спокойствието в домовете ни``, съобщи вицепремиерът Нинова. Честит празник на земеделците и овчарите. Пожелавам на имениците здраве и шанс. Нека има мир и Свети Георги бди над нас, приключва Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР