Българската актриса Мария Бакалова става герой в киновселената на Марвел.

...
Българската актриса Мария Бакалова става герой в киновселената на Марвел.
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще участва в Пазители на галактиката 3

Българската актриса Мария Бакалова става воин в киновселената на " Марвел ". Тя ще взе участие в " Пазители на галактиката 3 " като съгласно изданието " Дедлайн " ще извърши основна роля.

Ролята на Мария Бакалова, както и сюжетът на третия филм от поредицата " Пазители на галактиката ", се пазят в загадка.

Във кино лентата вземат участие Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Полтър. Миналата седмица беше обявено, че към него се причислява португалската актриса Даниела Мелхиор, която проби в международното кино с ролята си в " Отряд самоубийци ".

Очаква се " Пазители на галактиката 3 ", режисиран от Джеймс Гън, да излезе на екран през май следващата година.

" Да, да, да, добре, допускам, че би трябвало да съм сюрпризиран какъв брой дълго ви лиши да го научите. Мария Бакалова е невероятна ", написа Гън, който спорели в Туитър и обявата на " Дедлайн ", че българската актриса ще взе участие в " Пазители на галактиката 3 ".

" Аз съм най-щастливият и разчувствуван човек на света! Беше доста мъчно да опазя тайната ", написа самата Бакалова в Инстаграм.

Тя благодари на режисьора Джеймс Гън за това, че я е " въвел в най-невероятното семейство, за което всеки може да мечтае ". " Ти си невероятен създател и за мен е голяма чест да работя с теб! Твоите визия, комизъм и гений са извънземни ", написа Бакалова за Гън.

Българската актриса направи пробива си в международното кино, откакто английският артист и комедиант Саша Барън Коен я предложения да изиграе. За осъществяването си Бакалова получи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР