Българската актриса Евгения Радилова, позната като адреналинката Ени от Господари

...
Българската актриса Евгения Радилова, позната като адреналинката Ени от Господари
Коментари Харесай

Адреналинка пие кръв в „Плейбой“! Покори и Бродуей

Българската актриса Евгения Радилова, позната като адреналинката Ени от „ Господари на ефира “, лъсна на 21 страници в иконичното издание „ Плейбой “, разбра HotArena.

Фотсесията й на фентъзи героинята й Вампирела, за която нашенката взе американски приз, дружно с изявление за живота й към този момент е реалност.

Заприлича ми на Вампирела и й споделих, че я фотографирам за инспекция. Беше демонстрация на здрав разсъдък да се обадя на Евгения, с цел да направя портрет на този воин. Тя е красива и надарена, нахакана брюнетка със страхотна физика, полова убеденост и пристрастеност към завършения. Тя се въплъти във Вампирела, бидейки себе си “, споделя нюйоркският фотограф Джордж Лаконте, цитира „ България Днес “.

Ени е учила в НАТФИЗ, след което взема решение да продължи кариерата си оттатък океана. За близко декада съумява да се наложи и да играе на Бродуей, като забележителна е работата й в Китай, където към този момент е позната на тамошната аудитория.

През 2014 година актрисата се омъжва за брачна половинка си Дарън Дъкуърт, който е музикант. Вдигат две сватби.

В края на предходната година Ени е видяна и от друго световноизвестно списание – „ Максим “. Тя съумява да оглави класацията за повече от месец в конкуренция със 100 хиляди хубавици, само че в последния ден изпада до втората позиция. За последните 10 години хубавицата се трансформира в една от най-успелите нашенки в чужбина, взела участие в хитовия американски сериал „ Закон и ред “ и наградена с няколко наградата за други филми. През 2018 година е титулувана и като Кралица на костюмите на международния фестивал по косплей точно за въплъщението й на Вампирела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР