Българската агенция за инвестиции /БАИ/ към Министерството на иновациите и

...
Българската агенция за инвестиции /БАИ/ към Министерството на иновациите и
Коментари Харесай

Наградите „Инвеститор на годината“: България отличава лидерите в инвестициите

Българската организация за вложения /БАИ/ към Министерството на нововъведенията и растежа, с горделивост афишира провеждането на 18-тата годишна гала по връчване на премиите „ Инвеститор на годината “ за 2023 г . Тази самодейност е удостоверение за непоколебимата ангажираност на страната към поощряване на вложенията и поддръжка на нововъведенията.

На тържествената гала, която ще се състои през днешния ден в хотел „ Hyatt Regency Sofia “, зала „ Васил Левски “ “, ще бъдат отличени фирмите и индивидите, чиито капиталови планове са имали важен принос за българската стопанска система през миналата година.

Министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева ще връчи специфичната премия в категория „ Инвестиция в новаторски бизнес “ , наблягайки значимостта на нововъведенията като мотор на икономическия напредък. Наградите обгръщат разнородни категории, в това число „ Инвестиция на зелено “, „ Инвестиция в разширение на бизнес “, „ Инвестиция в човешки капитал “, „ Успешен стартъп “, и „ Община в България с най-вече вложения “, измежду други, отразявайки необятния набор от благоприятни условия за вложения в страната.

Събитието ще събере на едно място високопоставени представители на Министерския съвет, локалната власт, бизнеса, работодателските организации и двустранните търговско-индустриални камари, наблягайки смисъла на съдействието и партньорството за устойчивото икономическо развиване на България.

Наградите „ Инвеститор на годината “ освен отличават изключителните достижения в областта на вложенията, само че също по този начин служат като мощен тласък за бъдещи вложения, като по този метод предизвикват икономическия напредък и нововъведенията в България. Те са животоспасяваща мощ за възстановяване на капиталовия климат и основаване на удобна среда за развиване на бизнеса, като по този метод укрепват позицията на България като водещ капиталов хъб в района.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР