Българска тийнейджърка, живееща в Съединените американски щати, сложи край на

...
Българска тийнейджърка, живееща в Съединените американски щати, сложи край на
Коментари Харесай

Българка се самоуби заради зловеща игра

Българска тийнейджърка, живееща в Съединените американски щати, постави завършек на живота си поради играта „ Син кит “, придобила известност през последните месеци, заяви WNCN.com.

Американското издание показва, че фамилията е от България, само че от 15 години живее на американска земя. Роднините на 16-годишното момиче са безапелационни, че то се е самоубило точно поради играта.

Тя закупи огромна известност в Русия и докара до редица съдбовни случаи. Зловещата онлайн игра подлага млади консуматори на голям психически напън.

Млади момчета и девойки са карани да гледат филми на ужасите по през целия ден, а в края на „ задачата “ са призовавани да сложат завършек на живота си. Две млади съветски девойки скочиха от висока постройка в Красноярск. Следственият комитет на Русия стартира следствие за „ подбудителство към самоубийство “.

Зачестиха случаите на самоубийства и в други страни поради злокобната игра „ Син кит “. Родителите на 16-годишното момиче в Съединени американски щати разкриха, че щерка им е била извънредно красиво и занимателно момиче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР