Българска шевица на ревера на британската кралица. Съпругата на президента

...
Българска шевица на ревера на британската кралица. Съпругата на президента
Коментари Харесай

Българска шевица на ревера на британската кралица

Българска шевица на ревера на английската кралица. Съпругата на президента Румен Радев подари брошка с български орнаменти по време на аудиенцията на президента при Елизабет II. Идеята за най-новото украшение в сбирката на кралицата се ражда за секунди.

В продължение на 11 години Ина Асса работи във Франция за фешън къщи от ранга на Пако Рабан и Живанши. Връща се да твори у нас.

Създава тоалети и аксесоари и за брачната половинка на президента Десислава Радева, която преди година идва със специфична задача. Поводът е специфичен - посещаване при кралица Елизабет, споделя NOVA. Така се ражда концепцията за брошка с шевици в композиция с камъни Сваровски. Вдъхновението за Ина идва от шевиците на обичайната българска завивка.

В света на политиката брошката е не просто украшение, а постоянно обръщение и кралицата не прави изключение. По време на срещата си с Доналд Тръмп слага на ревера си брошка - подарък от семейство Обама.

За 66 години на трона кралица Елизабет е получила хиляди дарове от целия свят. От будистки молитвен шал, подарък от Тибет, през вази с лика на кралицата и принц Филип, подарени от президента на Узбекистан. Специално направен стол от Уганда и торбичка със сол от Британските вирджински острови. Сред по-закачливите са зимни ръкавици, подарък от Канада във връзка Олимпиадата във Ванкувър. Друг подарък е същинска кост от динозавър - още веднъж подарък от Канада.

За шест десетилетия кралицата е получила и някои напълно живи дарове като расов кон от руския водач Никита Хрушчов, 500-килограмов слон от Камерун и даже нилски крокодил. Те не населяват Бъкингамския замък, а са в лондонската зоологическа градина.

Междувременно на нехарактерен подиум дизайнерката Ина Асса показа новата си сбирка есен-зима. Моделите, които дефилираха с новите дрехи, са клиенти на стилната марка. Сред тях бяха известни лица от сферата на бизнеса, както и момиче със Синдром на Даун. Колекцията е въодушевена от всички дами, които работят в офиса или отвън него. Семплата линия от сбирката на Ина Асса е допълнена и с брошки от камъни. Дрехите са подобаващи както за ежедневно облекло, по този начин и за формален мотив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР