Българска парламентарна делегация, водена от председателя на парламента Димитър Главчев

...
Българска парламентарна делегация, водена от председателя на парламента Димитър Главчев
Коментари Харесай

Парламентарна делегация, водена от председателя на НС Димитър Главчев, ще посети Република Корея

Българска парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, ще бъде на публично посещаване в Република Корея от през днешния ден до 23 август 2017 година Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Визитата е по покана на ръководителя на Народното събрание на Република Корея Чунг Се-кюн. В състава на делегацията са ръководителят на Групата за другарство България – Република Корея Михаил Христов, заместник-председателят на групата Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила и членовете на групата Николай Александров, Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския... към профила и Кръстина Таскова.

Посещението ще стартира с публична среща на Димитър Главчев и българските народни представители с ръководителя на Народното събрание на Република Корея Чунг Се-кюн. Председателят на Народното събрание ще беседва с ръководителя на Парламентарната група за другарство с България Хонг Мун-пьо. Програмата на визитата планува и среща с министър-председателя на Република Корея Лий Нак-йън. Председателят на Народното събрание ще постави венец на Националното гробище на Република Корея, където са заровени корейски жители, дали живота си в придвижването на национална самостоятелност, в Корейската и във Виетнамската война.

Българската парламентарна делегация ще посети Университета по непознати езици „ Ханкук” в Сеул, където се учи български език. Димитър Главчев ще се срещне с ръководителя на университета, с преподаватели и студенти от Катедрата по български език и с българската общественост в Сеул. Българските парламентаристи ще се срещнат с ръководителя на Корейско-българската асоциация за другарство и с почетния консул на България в Бусан Чой Канг Йонг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР